Podcast Sportcafé DeWeerelt

In aanloop naar de komende Olympische Spelen en grote wedstrijden nemen we je mee in de wereld van onze topsporters. Ben je benieuwd hoe de topsporters hun 10.000 trainingsuren doorkomen en wat hun doelen zijn? Luister dan naar de podcast van Sportcafé DeWeerelt. 

Sportcafé DeWeerelt #1 'Mijn grootste publiek ooit was 70.000 man'


28-8-2019


Season 1, Ep. 1

Anne van Dam werd in korte tijd de beste golfster van Nederland. Dit jaar besloot ze de stap te wagen naar Amerika, de LPGA. En als rookie doet ze het uitermate goed. Ze lijkt zeker van een tourkaart voor volgend jaar. Klaar voor de volgende stap. Van het leerjaar naar verder groeien.

Steffan Winkelhorst droomt van deelname aan de Winterspelen in 2022 op het onderdeel alpine skiën. Het zou een unieke prestatie zijn. Hij moet alleen zelf zijn weg vinden, trainingsuren maken en vooral in het buitenland trainen.

Beiden zijn veel van huis, veel onderweg en hebben een grote ambitie. We brengen ze samen in de Sportcafé DeWeerelt waar ze in gesprek gaan met elkaar en met de presentatoren Francisco Elson en Etienne Verhoeff over trainen, perfectie, data en veel meer.